עופו על זה • פרגית עם עשבי תיבול

    מירי זורגר No Comments on עופו על זה • פרגית עם עשבי תיבול

    פרגית היא מסוג הדברים שתמיד מחזירה אהבה כל מה שצריך זה לדעת את הכללים ולהכין אותה מכל הלב כל השאר יקרה מעצמו • טעימממ

    23:05
    04.05.24
    קובי פינקלר No Comments on פרטים חדשים על חוליית חמאס שחוסלה סמוך לטול כרם

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אם אתם חושבים שהמטבח האסייתי הוא רק סושי, תחשבו שוב 😉

    פרגית מתובלת בסגנון אסיאתי
    המרכיבים:
    500 גרם פרגיות
    3 שיני שום
    3 כפות שמן זית
    3 כפות קטשופ
    לימון
    כף חומץ בן יין
    פפריקה מתוקה
    מלח, פלפל
    רוטב שום
    2 שיני שום כתושות
    2 כפות מיונז ביתי
    2 כפות מיץ לימון

    לסלט העשבים:
    חצי צרור פטרוזיליה מופרד לעלים
    חצי צרור נענע מופרד לעלים
    שן שום פרוסה דק
    שמן זית ומיץ מ-1/2 לימון
    2 עגבניות

    אופן ההכנה:
    -מכינים את המרינדה: בבלנדר מניחים את השום, מיץ הלימון, הקטשופ, החומץ ויתר התבלינים.
    -מעבדים למחית חלקה.
    -חותכים את הפרגיות לקוביות בינוניות ומעברבבים אותן בקערה עם המרינדה לפחות לשעה.
    -מכינים את רוטב השום: כותשים את השום למחית חלקה ומערבבים עם המיונז, מתבלים במיץ לימון ומלח ושומרים עד השימוש.
    -מוציאים את הפרגיות מהמרינדה וצולים אותן על הגריל או במחבת פסים כ-4 דקות מכל צד עד שהן מוכנות.
    -מכינים את סלט העשבים: מערבבים את העשבים והשום ומתבלים במיץ לימון, שמן זית ומעט מלח.
    מרכיבים את המנה: בלאפה לבנונית מופרדת לשני יריעות עגולות, מניחים שכבה דקה מרוטב השום, מניחים מספר פרגיות, מעט מסלט העשבים ופרוסות עגבניה דקיקות, מגלגלים לאפה צפופה ואוכלים מיד



    0 תגובות